PSV hoopt op stunt tegen Arsenal: verhoogde odds voor goals van Gakpo en Simons!

PSV hoopt op stunt tegen Arsenal: verhoogde odds voor goals van Gakpo en Simons!

20-10-2022 18:00 Laatste update: 18:06

ADVERTORIAL - Aanvankelijk zou het duel in september plaatsvinden, maar donderdagavond spelen Arsenal en PSV eindelijk tegen elkaar in de Europa League. De Eindhovenaren zullen hopen op een stunt tegen de koploper van de Premier League. Op Unibet staan weer mooie odds voor je klaar tot wel bijna zeven keer je inzet!

Duel om de koppositie

Met Arsenal tegen PSV ontvangen de nummers één en twee van de groep elkaar. De Londenaren hebben met negen punten uit drie wedstrijden momenteel de volle buit, terwijl de Eindhovenaren hebben gemorst in de thuiswedstrijd tegen Bodø/Glimt. Op Unibet krijg je 1.55 keer je inzet voor een nieuwe overwinning van Arsenal, 4.70 voor gelijkspel en 6.00 voor een stunt van PSV.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

De moeilijk voorspelbare 11 van Arsenal

Waar het Gunners-recept in de Premier League vrij duidelijk is, blijft het steeds gissen met welke elf manager Mikel Arteta gaat aantreden in de Europa League. Vooral de voorhoede is niet al te goed te voorspellen, maar één speler lijkt toch altijd zeker te zijn van een basisplaats in Europa: Eddie Nketiah. De jonge Engelsman krijgt in dit toernooi de voorkeur boven Gabriel Jesus en kwam in twee van de drie wedstrijden tot scoren. Unibet heeft een odd van 2.45 voor je klaargezet voor wanneer hij weet te scoren. Denk je dat dat meteen het openingsdoelpunt van de wedstrijd is? Dan kan je er ook voor gaan om de gebooste odd van 6.75 te spelen!

Het is een feit dat het spel van Arsenal tegen Leeds United afgelopen zondag niet zo hoogstaand was als dat we dit seizoen van ze gewend zijn, maar dat de Engelse grootmacht een nieuwe weg in is geslagen is duidelijk zichtbaar. Met Bukayo Saka hebben The Gunners ook een speler in de gelederen die de laatste weken geregeld het net weet te vinden. Of hij gaat spelen is nog maar de vraag, maar voor een nieuwe goal van zijn voet krijg je 3.15 op Unibet. Maakt Arsenal drie doelpunten of meer? Dan krijg je daar 2.60 voor terug.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

PSV hoopt op een stunt

Waar er over een goede vorm van Arsenal wordt gesproken, kan dat net zo goed over PSV worden gezegd. Zürich, sc Heerenveen, opnieuw Zürich en FC Utrecht werden achtereenvolgens aan de zegekar van de ploeg van Ruud van Nistelrooij gebonden. Dat beide ploegen een doelpunt gaan maken, is voor 1.61 dan ook goed mogelijk. Het succes van de Eindhovenaren is op het conto te schrijven van het hele team, maar toch zijn er twee blikvangers aan te wijzen.

Eén van die blikvangers is Cody Gakpo, die in de achttien wedstrijden die hij dit seizoen in actie kwam al elf goals maakte dertien assists gaf. Daar wordt de Oranje-international dan ook flink om geroemd, maar in de topwedstrijden komt het er vaak toch nog niet helemaal uit. Aan Gakpo de taak om het tegen Arsenal – de club waar hij veel mee in verband wordt gebracht – te gaan laten zien. Op Unibet staat een gebooste odd klaar van 4.75 voor een doelpunt van de aanvoerder. Voor een assist van zijn voet krijg je vier keer je inzet terug.

In Engeland gaat het vooral over de terugkeer van Van Nistelrooij en het meespelen van Gakpo, maar ook wonderboy Xavi Simons is niet onopgevallen gebleven. De Britse media rept zelfs van de mogelijkheid dat de tiener wordt opgenomen in de WK-selectie van Oranje-bondscoach Louis van Gaal. Voor een doelpunt van Simons heeft Unibet een gebooste odd van 5.50 in het leven geroepen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.