Schokkend: Pablo Marí (ex-NAC) neergestoken in winkelcentrum in Milaan

Schokkend: Pablo Marí (ex-NAC) neergestoken in winkelcentrum in Milaan

27-10-2022 20:56 Laatste update: 21:32
27

Voormalig NAC Breda-speler Pablo Marí is betrokken geraakt bij een heftig geweldsincident in een winkelcentrum in Italië. De verdediger is net als vier anderen neergestoken, melden Italiaanse media. Volgens zijn club Monza is hij niet in levensgevaar.

Een 46-jarige man stak in totaal vijf personen neer, waaronder Marí. Dat gebeurde in een winkelcentrum in Milaan. De politie heeft de man inmiddels gearresteerd. Het is niet precies duidelijk hoe het er met de slachtoffers aan toe is, maar volgens Rai News is de situatie van drie personen kritiek. Een kassamedewerker zou zijn overleden.

Marí is er relatief goed vanaf gekomen, laat Monza weten. 'Hij heeft een diepe snee in zijn rug, maar gelukkig zijn er geen vitale organen geraakt. Hij is niet in levensgevaar en herstelt waarschijnlijk snel', klinkt het.

Volgens media in Italië heeft de dader mentale problemen.  "Nu we ver weg zijn, zijn we rustiger maar we waren echt doodsbang, we begrepen niet wat er gebeurde, we zagen mensen in tranen wegrennen", zegt een vrouw, die ook in het winkelcentrum was. "Ik was erg onder de indruk van een meisje dat huilde, helemaal in shock."

De politie kan verder nog geen informatie vrijgeven. De 29-jarige Marí speelt dit seizoen op huurbasis van AC Monza, dat hem huurt van Arsenal. De Spaanse verdediger kwam in het seizoen 2017/2018 uit voor NAC. Manchester City verhuurde hem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie