Van Nistelrooij ziet viertal terugkeren tegen Ajax: 'Het ziet er goed uit'

Van Nistelrooij ziet viertal terugkeren tegen Ajax: 'Het ziet er goed uit'

04-11-2022 10:16
68

Ruud van Nistelrooij heeft goede hoop dat de PSV-selectie voor de competitietopper tegen Ajax nagenoeg helemaal fit is. Tegen FK Bodø/Glimt (1-2) ontbraken Ibrahim Sangaré, Philipp Max, Jarrad Branthwaite en Mauro Júnior. 

Van Nistelrooij verwacht het viertal zaterdag terug op het trainingsveld. "Het ziet er goed uit richting zondag", zegt hij in Noorwegen tegen ESPN. PSV heeft op de poolcirkel geen nieuwe blessures opgelopen. De oefenmeester spreekt in zijn geheel van een 'heel goede avond'. "Er stond niet heel veel op het spel natuurlijk", weet Van Nistelrooij. PSV was al geplaatst voor de volgende ronde en kon alleen groepswinnaar worden als Arsenal in eigen huis verloor van FC Zürich. "Het ging hier niet om leven of dood."

PSV heeft zijn laatste drie duels gewonnen. "Je zet nu weer een reeksje in, dat wil je vandaag bevestigen en dat hebben ze laten zien. Qua mentaliteit en qua spel heb ik alleen maar complimenten voor het team", aldus Van Nistelrooij, die zag hoe zijn ploeg zonder veel moeite won van Bodø. "Als ik zie hoe de jongens het gedaan hebben, dan kan ik alleen maar tevreden zijn."

Ajax en PSV nemen het zondagmiddag om 16.45 uur tegen elkaar op in de Johan Cruijff Arena. Olivier Boscagli is er aan PSV-zijde nog niet bij.