Ajax bezig met winterversterking: 'De nadruk ligt op de positie rechts voorin'

Ajax bezig met winterversterking: 'De nadruk ligt op de positie rechts voorin'

08-11-2022 10:40 Laatste update: 10:41
196

Ajax is bezig om zich in januari te versterken. Vooral in aanvallend opzicht hopen de Amsterdammers een aankoop te doen. Althans, daar is het vizier op gericht. Dat stelt Freek Jansen van Voetbal International bij ESPN

"Er zijn volop scouts actief", begint de Ajax-watcher over de aankomende transferwindow. "Vooral in Zuid-Amerika. De nadruk ligt op de positie rechts voorin", gaat hij verder. "Of het een signaal naar Francisco Conceição is? Hij moest één jaar rijpen en dan zou hij de kans krijgen. Maar tijd is een relatief begrip."

Wedden

Meer odds

Hoewel Conceição zich steeds vaker mag laten zien in het eerste van Ajax, komt hij fysiek gezien nog te kort. Dat onthulde trainer Alfred Schreuder vorige week. "Hij kan natuurlijk vanaf minuut één spelen, maar hij zal het dan niet lang volhouden, zeg maar. Dan moet je hem toch gaan wisselen", zei de trainer.

Lucas Ocampos, die gehuurd wordt van Sevilla, lijkt niet te hoeven rekenen op minuten. De Argentijn wordt al nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar Spanje.