Unibet komt met speciale Spanje-promo: 50x je inleg bij zege tegen Duitsland!

Unibet komt met speciale Spanje-promo: 50x je inleg bij zege tegen Duitsland!

27-11-2022 18:00 Laatste update: 20:15
0

ADVERTORIAL - Na de overwinning van Costa Rica op Japan blijft het onvermeend spannend in Groep E. Zondagavond staan Spanje en Duitsland tegenover elkaar: de ploeg van Luis Enrique maakte in het eerste duel een sterke indruk, terwijl Duitsland teleurstelde. Bookmaker Unibet heeft een speciale promo klaargezet voor dit duel. Wint Spanje van Duitsland? Dan pak je vijftig keer je inleg!

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een nieuw account aan. Stort na het verifiëren een bedrag van €5 op dit account en ga naar de wedstrijd Spanje - Duitsland. Selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: Spanje' en de boost verschijnt op je betslip rechtsonderin je scherm. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt!

De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waarmee je liefst €50 kan terugverdienen! Minder inzetten mag natuurlijk ook. De boost is geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Plaatst Spanje zich als tweede land voor de achtste finales met een overwinning? Dan win je €50! Leeft Duitsland op en wordt een resultaat geboekt tegen Spanje? Dan verlies je €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s