Furieuze Pepe wijst naar Oranje: 'Geef de beker maar aan Argentinië'

Furieuze Pepe wijst naar Oranje: 'Geef de beker maar aan Argentinië'

10-12-2022 19:16
166

Pepe is furieus na de uitschakeling van Portugal op het WK. De centrumverdediger laakt het niveau van scheidsrechter Facundo Tello en wijst daarbij naar de kwartfinale tussen Oranje en Argentinië.

Marokko zegevierde met 1-0 en plaatst zich daarmee voor de halve finales. "Het is ontoelaatbaar dat een Argentijnse scheidsrechter de leiding had. Na wat er gisteren (vrijdag ,red.) gebeurd is, met Messi...", foetert Pepe direct na afloop van het duel, verwijzend naar de klagende en tijdrekkende Argentijnen tegen Oranje. De verdediger vermoedt dat Tello niet objectief is en het liefst zag dat Portugal uitgeschakeld zou worden, zodat de concurrentie voor Argentinië afneemt. "Na wat ik nu heb gezien, kunnen ze de wereldbeker beter nu al aan Argentinië geven."

Pepe vindt het onbegrijpelijk dat er maar acht minuten extra tijd bij werden geteld. "Hun keeper ligt constant op de grond. Wij werken ongelooflijk hard en dan heb je deze scheidsrechter... Acht minuten?", vraagt de Portugees zich af. Bruno Fernandes sluit zich aan bij de woorden van Pepe. "Het is op z'n minst vreemd dat een scheidsrechter, van wie zijn vaderland nog in het toernooi zit, een wedstrijd in de kwartfinale mag fluiten."