Noppert: Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte

Noppert: "Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte"

11-12-2022 07:18
114

Andries Noppert is trots op zijn WK-avontuur, maar hij is er niet zeker van dat hij nog eens in actie komt voor het Nederlands elftal. De 28-jarige doelman van sc Heerenveen wacht af wat Ronald Koeman van plan is.

"Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte na de wedstrijd tegen Argentinië", zegt Noppert tegen NU.nl. "Dat is toch ook niet gek als je bedenkt waar ik vandaan kom?" De Toren van Joure is er niet mee bezig of hij de eerste keeper van Oranje blijft nu Louis van Gaal het stokje overdraagt aan Koeman. "Ik ga nu eerst thuis genieten met het gezin. Ik heb twee weken vrij, maar die ga ik niet volmaken. Over anderhalve week wil ik weer starten bij Heerenveen."

Het is evenwel de vraag of Noppert het seizoen afmaakt in het Abe Lenstra Stadion, waar hij nog een contract voor anderhalf jaar heeft. In Spaanse geruchtenmedia wordt hij in verband gebracht met Real Betis, de huidige nummer zes van La Liga. Meer interesse lijkt niet uit te kunnen blijven na zijn goede optredens in Qatar. "Ik denk nu niet aan een transfer, ik zie wel wat gebeurt de komende tijd. Of mijn leven anders wordt? Het belangrijkste is dat ik met beide benen op de grond blijf staan en ik denk dat dat wel gaat lukken."