Romano spreekt Spaanse media tegen en heeft transfernieuws omtrent Memphis

Romano spreekt Spaanse media tegen en heeft transfernieuws omtrent Memphis

25-12-2022 09:01 Laatste update: 15:00
21

Hoe het er nu voor staat, verkast Memphis Depay niet naar Newcastle United. In Spaanse media wordt de FC Barcelona-aanvaller in verband gebracht met een overstap naar The Magpies, al speelt er volgens transfergoeroe Fabrizio Romano niets.

Mundo Deportivo, Marca en SPORT maakten eerder deze week melding van de interesse van Newcastle in Memphis. Volgens eerstgenoemde medium had de Engelse club zelfs een bod van twintig miljoen euro in Catalonië neergelegd. 'De stand van zaken is, dat Newcastle niet aan een deal met Memphis werkt', schrijft Romano op Twitter.

'Er zijn zowel geen onderhandelingen gaande met de speler, als ook niet met FC Barcelona.' Volgens de Italiaanse journalist wordt er in januari gesproken over de toekomst van Memphis. Naar verluidt speelt er niets concreets en zit de Oranje-international met zijn gedachten bij Barcelona. 

Bij Barcelona lijkt het perspectief voor Memphis beperkt. Wanneer iedereen fit is, kiest trainer Xavi Hernández veelvuldig voor Robert Lewandowski als centrumspits en twee andere buitenspelers.