Scholes verklaart Ten Hag de liefde: 'Interesseert hem niet om wie het gaat'

Scholes verklaart Ten Hag de liefde: 'Interesseert hem niet om wie het gaat'

31-12-2022 14:21
38

Paul Scholes is zeer te spreken over de aanpak van Erik ten Hag bij Manchester United. De manager deelde een disciplinaire straf uit aan Marcus Rashford voor het uitduel bij Wolves.

Ten Hag wilde niet ingaan op precieze de reden voor de straf, maar Rashford zit in ieder geval op de bank tegen Wolves. In de studio van BT Sport reageert clubicoon Scholes daar op. "We kennen de reden precieze reden voor deze maatregel niet. Ten Hag sprak over interne discipline, dus misschien kwam Rashford te laat. Hij verkeert in de vorm van zijn leven, maar toch staat Ten Hag achter zijn besluit. We zullen zien of een wijze keuze was."

Daarna laat Scholes weten dat hij zeer te spreken is over de aanpak van Ten Hag. "Ik hou van hem. Het interesseert hem niet om wie het gaat. Het is duidelijk dat Rashford iets heeft gedaan waar Ten Hag niet blij mee is."

Eerder nam Ten Hag al maatregelen tegen Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho bij Man United. Eerstgenoemde is inmiddels vertrokken bij de club, terwijl Sancho nog altijd geen onderdeel uitmaakt van de selectie.