Argentijnse verdediger gelinkt aan Ajax: 'Afwachten wat ze ermee gaan doen'

Argentijnse verdediger gelinkt aan Ajax: 'Afwachten wat ze ermee gaan doen'

4 januari - 17:30 Laatste update: 18:06
172

Ajax zoekt voor de huidige transferperiode naar een centrale verdediger en in Amsterdam valt ineens de naam van Leonardo Balerdi, een verdediger van Olympique Marseille. Dat wordt gemeld in de nieuwste aflevering van #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

Ajax zit in januari niet stil en zoekt naar spelers voor meerdere posities. "Ajax zou een verdediger uit Argentinië aangeboden hebben gekregen: Leonardo Balerdi van Olympique Marseille. Iemand van 23 jaar waar Marseille vanaf zou willen", klinkt het. "Ajax zoekt nog een verdediger die op beide posities in het centrum kan spelen."

"Hij heeft twee interlands voor Argentinië gespeeld en is gewoon basisspeler bij Marseille. Het is een goede speler, dus wat dat betreft zou het een versterking zijn voor Ajax", zo wordt Balerdi geanalyseerd.

"Het is afwachten wat Ajax ermee gaat doen. Hij heeft bij Marseille nog een contract tot 2026. Daley Blind is vertrokken en Calvin Bassey zou naar links kunnen, dus het is niet raar dat Ajax eventueel op zoek is naar versterking."

Beluister hieronder of via je favoriete podcastplatform de nieuwste aflevering van #DoneDeal!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie