Van de Beek reageert na tragische blessure: 'Ben enorm teleurgesteld'

Van de Beek reageert na tragische blessure: 'Ben enorm teleurgesteld'

13-01-2023 18:50
36

Donny van de Beek heeft voor het eerst van zich laten horen na het tragische nieuws over zijn blessure. De middenvelder moet door een kwetsuur de rest van het seizoen aan zich voorbij laten gaan.

"Ik ben enorm teleurgesteld dat het seizoen voorbij is voor mij", laat Van de Beek weten via zijn Instagram. "Na een succesvolle operatie is het nu tijd om te beginnen aan mijn revalidatie en ik ga er alles aan doen om sterker terug te komen voor de club. Bedankt voor alle lieve berichten die ik heb ontvangen, dat betekent erg veel voor mij en voor mijn familie." Van de Beek kreeg eerder deze week te horen dat hij door zijn blessure niet meer in actie kan komen.

Wedden

Meer odds

Van de Beek raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen AFC Bournemouth. De middenvelder kwam lelijk in botsing met oud-Feyenoorder Marcos Senesi en moest daarna direct van het veld. Ook manager Erik ten Hag zag al snel dat de blessure van de Nederlander vrij ernstig leek. In 2020 nam Manchester United Van de Beek over van Ajax, maar het huwelijk tussen de Nederlander en The Mancunians is nog niet erg gelukkig gebleken.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek)