Manchester United-trio roemt Ten Hag: 'Vanaf nu is alles mogelijk'

Manchester United-trio roemt Ten Hag: 'Vanaf nu is alles mogelijk'

14-01-2023 18:12
38

Erik ten Hag wordt overladen met complimenten na de zege van Manchester United in de stadsderby tegen Manchester City. Marcus Rashford en Bruno Fernandes stellen dat de teamgeest terug is, terwijl Casemiro enorm onder de indruk is van de Nederlandse manager.

United boekte zaterdag al de negende zege op rij. Volgens Fernandes komt dat voor een groot deel op het conto van Ten Hag. "Niet zo lang geleden was iedereen van ons op zoek naar zichzelf. Nu staat er ineens een team dat voor elkaar door het vuur gaat", stelt de Portugese doelpuntenmaker bij BT Sport. "We gaan deze overwinning vieren, maar morgen zal de trainer verlangen dat de focus weer op de volgende wedstrijd ligt."

Rashford tekende voor de winnende op Old Trafford. De Engelse aanvaller, die acht keer scoorde in zijn laatste zeven duels, zag dat The Mancunians karakter toonden. "De dynamiek is helemaal veranderd. Ik heb het al vaak verteld, maar kijk eens naar de spelers die vanaf de bank komen. Zelfs als we blessures hebben of spelers op andere posities spelen staat iedereen zijn mannetje. Vanaf nu is alles mogelijk", doelt hij op de titelstrijd. United staat nu derde, één punt achter Manchester City en zes achter Arsenal. De koploper komt nog wel in actie.

Ook Casemiro steekt de loftrompet over Ten Hag. De Braziliaan speelde bij Real Madrid onder Carlo Ancelotti en Zinedine Zidane, maar onder de ex-coach van Ajax kijkt hij zijn ogen uit. "Hij is geobsedeerd door winnen. Ik heb nauwelijks managers gezien die dezelfde obsessie hadden. Hij heeft het zelfs op de training. Hij wil altijd het beste", zegt Casemiro tegen The Manchester Evening News.

"Ten Hag is een hardwerkende manager die veel van zijn spelers vraagt, maar zo zijn we altijd op ons best en dat is belangrijk", vervolgt de middenvelder. "Ik zie hem ook als een manager die de wens heeft Manchester United groter te maken en te ontwikkelen. Ik denk zelfs dat dat zijn beste eigenschap is. Hij is zeer intelligent. Hij weet wat hij van iedereen kan vragen. Ik doe alles wat hij me opdraagt."

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel: