'FC Groningen presenteert op korte termijn aanwinsten: tweetal ondergaat keuring'

'FC Groningen presenteert op korte termijn aanwinsten: tweetal ondergaat keuring'

17-01-2023 14:54 Laatste update: 17:34
87

FC Groningen is dichtbij het binnenhalen van twee winterse versterkingen. Dinsdag ondergaat zowel Johan Hove als Aimar Sher een medische keuring. Met de aanwinsten hoopt het in crisis verkerende Groningen weer op te staan. 

Groningen hoopt de komst van het tweetal dinsdag nog af te ronden, meldt RTV Noord. De spelers ondergaan allebei een medische keuring. Als zij die succesvol weten te doorstaan, ziet trainer Dennis van der Ree het elftal worden versterkt. 

Hove is een Noor en komt uit voor Stromsgodset IF. Daar wist hij in de afgelopen drie seizoenen 28 keer tot scoren te komen. Naar verluidt tekent hij een meerjarig contract in de Euroborg. Sher komt uit Zweden en is actief voor Spezia, waar hij vaak op de bank zit. Het ziet ernaar uit dat Groningen hem huurt met een optie tot koop. De technisch begaafde Sher speelt op het middenveld.

De Trots van het Noorden is ook nog in de race voor verdediger Hjalmar Ekdal van Djurgardens IF, maar heeft niet de beste papieren. Er zijn meer clubs geïnteresseerd in hem.