De Unibet-Uitblinker: Benzema heeft zijn Ballon d'Or-vorm weer te pakken

De Unibet-Uitblinker: Benzema heeft zijn Ballon d'Or-vorm weer te pakken

29-01-2023 18:30 Laatste update: 18:37

ADVERTORIAL – Zondagavond staat er met Real Madrid tegen Real Sociedad een topper op het programma. Het is een duel tussen de nummer twee en drie van de Primera División. De uitblinker van de week loopt volgens Unibet rond bij De Koninklijke: Karim Benzema.

Het tweedelige seizoen van Benzema: een verschil van dag en nacht

Waar Karim Benzema afgelopen seizoen 44 keer wist te scoren, was de eerste helft van de huidige voetbaljaargang geen voorbode voor het halen van soortgelijke cijfers. De Fransman wist voor de winterstop 'slechts' vijf keer het net te vinden. Dat kwam mede door blessureleed, maar ook de vorm van de spits ontbrak.

Nadat Real Madrid uit zijn winterslaap was ontwaakt, hintte trainer Carlo Ancelotti er al op dat we een andere Benzema zouden gaan zien. Daar heeft de Italiaanse oefenmeester gelijk in gekregen. In de acht tot nu toe gespeelde wedstrijden wist de aanvalsleider zeven keer het net te vinden.

De Uitblinker: verhoogde odd

Aan Benzema de taak om zijn goede vorm ook tegen Real Sociedad te laten spreken. Mocht de Fransman een doelpunt maken, dan krijg je liefst drie keer je inzet op Unibet. De promotie is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder. De maximale inzet bedraagt 25 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.