'Ten Hag geeft PSV en andere clubs nog geen groen licht voor late transfer'

'Ten Hag geeft PSV en andere clubs nog geen groen licht voor late transfer'

29-01-2023 17:58 Laatste update: 18:32
31

De jacht van PSV op Anthony Elanga is zeer gecompliceerd. Voor de Zweedse aanvaller zijn tien aanbiedingen binnengekomen bij Manchester United.

Met dat nieuws pakt Fabrizio Romano zondag uit. Volgens de transferexpert zit ook PSV in het peloton met geïnteresseerde clubs, maar het is nog maar de vraag of de Eindhovenaren de slag ook gaan winnen. Borussia Dortmund is nog steeds één van de concurrenten en hetzelfde geldt voor Everton.

Wedden

Meer odds

Of Elanga mag vertrekken, is bovendien nog maar de vraag: Manchester United heeft nog geen groen licht gegeven voor een vertrek, mogelijk omdat manager Erik ten Hag dit seizoen nog plannen heeft met de twintigjarige Zweed. Een beslissing valt in de komende 48 uur. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt een PSV-transfer van Elanga door 'velen als kansloos gezien'.

PSV is ook bezig met andere vleugelaanvallers. De komst van Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) en Adnan Januzaj (Sevilla) lijkt op dit moment een stuk dichterbij. Kamaldeen Sulemana viel dit weekend kort in bij Stade Rennes en Bryan Gil (Tottenham Hotspur) is op weg naar Sevilla, terwijl Donyell Malen op de bank begint bij Dortmund tegen Bayer Leverkusen.