'WK-sensatie Amrabat kan Fiorentina last minute verruilen voor Spaanse top'

'WK-sensatie Amrabat kan Fiorentina last minute verruilen voor Spaanse top'

31 januari - 06:45
29

Sofyan Amrabat maakt mogelijk op de slotdag van de transferperiode een geweldige stap. FC Barcelona ziet de controleur van Fiorentina graag op huurbasis naar Catalonië komen.

Verschillende Spaanse media, waaronder Marca en AS, melden dat Barcelona Amrabat wil huren, met een optie tot koop. De Marokkaan moet 'la bombe', de bom, voor Barcelona worden op Deadline Day. Deze dinsdag brengen de Catalanen naar verluidt pas het eerste bod uit, waardoor het een race tegen de klok wordt. 

Amrabat werd een van de revelaties op het WK in Qatar, waarna hij al snel aan Liverpool en Tottenham Hotspur werd gelinkt. De Engelse ploegen pakten niet door, waardoor het er lang op leek dat de middenvelder in de Serie A zou blijven. Daar kan op 31 januari nog verandering in komen, met de serieuze interesse van Barcelona.

Sinds de zomer van 2020 speelt Amrabat bij Fiorentina. In 2018 liet hij Nederland, na periodes bij FC Utrecht en Feyenoord, achter zich, om te tekenen bij Club Brugge. Via Hellas Verona kwam hij bij Fiorentina. Voor die club heeft hij inmiddels 83 officiële wedstrijden gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie