'Udinese klopt aan bij oude Nederlandse bekende na blessure van linksback'

'Udinese klopt aan bij oude Nederlandse bekende na blessure van linksback'

01-03-2023 16:11 Laatste update: 16:28
19

Marvin Zeegelaar kan een jaar nadat hij door Udinese los werd gelaten, weer terugkeren bij de club. Het contract van de vleugelverdediger werd afgelopen seizoen niet verlengd, maar de Serie A-ploeg komt volgens Fabrizio Romano met hangende pootjes weer terug.

Udinese wil Zegelaar graag terug door de blessure van de huidige linksback Enzo Ebosse. De Nederlander kan hem daardoor vervangen en weer terugkeren bij zijn oude club. Inmiddels zou hij al meetrainen en zijn de medische keuringen gaande. Zegelaar kwam de afgelopen drie seizoen uit voor Udinese, maar aan het eind van vorig seizoen besloot de club zijn contract niet te verlengen. Sindsdien zat de vleugelverdediger zonder werkgever.

Zegelaar doorliep zijn jeugdopleiding bij Ajax, maar na een half jaar bij Excelsior begon zijn zwerftocht door het Europese voetballandschap. Hij kwam uit voor Elazigspor, Blackpool, Rio Ave, Sporting CP, Watford en de laatste drie jaar dus Udinese. De Italiaanse ploeg staat op dit moment op een knappe tiende plaats in de Serie A en lijkt dit jaar dus niet te gaan degraderen.