Van Bommel en Janssen euforisch na bloedstollende bekeravond: 'Doe je het voor'

Van Bommel en Janssen euforisch na bloedstollende bekeravond: 'Doe je het voor'

03-03-2023 07:44 Laatste update: 07:45
24

Mark van Bommel en Vincent Janssen waren uitzinnig van vreugde na het behalen van de bekerfinale met Royal Antwerp FC. Door een doelpunt van de spits werd het een verlenging in de wedstrijd tegen Union Sint-Gillis, maar uiteindelijk trok de Nederlands getinte ploeg na strafschoppen aan het langste eind.

"De jongens zijn door het dolle heen", vertelt Van Bommel na afloop van het bloedstollende duel aan Sporza. "Het is een stelletje bij elkaar wat vieren betreft. Samen met onze staf vormen de spelers echt een groep. Daar doe je het voor. Na ons lastige parcours is de ontlading nu alleen maar groter. Als ik ze dan zo zie los gaan, dan kan ik daar ook wel van genieten."

Janssen was na zijn prachtige doelpunt de man van de wedstrijd bij de Antwerpenaren. De spits miste nog een strafschop, maar dat kon hem na afloop even niets interesseren. "Ach dat kan gebeuren. Ik denk dat we vandaag meer hebben gewonnen dan alleen deze wedstrijd. Dit doet echt iets met ons. Ik maakte een van de lekkerste goals uit mijn loopbaan. Als team knokten we echt voor elkaar."