Ajax vertrouwt op Kudus tegen Feyenoord: hoge odd voor doelpunt in de Klassieker

Ajax vertrouwt op Kudus tegen Feyenoord: hoge odd voor doelpunt in de Klassieker

19-03-2023 10:00 Laatste update: 18:23

ADVERTORIAL – Zondagmiddag staat dé wedstrijd van het seizoen tussen Ajax en Feyenoord op het programma. Bij de Amsterdammers is één man nadrukkelijk in vorm: Mohammed Kudus. De Ghanees is dan ook de Uitblinker van Unibet maakt.

De odd

Het is Kudus die Ajax de laatste weken bij de hand neemt. De all-round speler die normaal gesproken als middenvelder werd gehaald, wordt sinds de aanstelling van John Heitinga als rechtsbuiten geposteerd. Dat werpt zijn vruchten af: Kudus wist de laatste twee wedstrijden tot scoren te komen bij de Amsterdammers.

Normaal gesproken krijg je voor een doelpunt van Kudus 2.90 bij Unibet, maar zondag staat er een verhoogde quotering van 4.00 voor je klaar. De odd is voor zowel bestaande als nieuwe spelers van 18 jaar en ouder. Het maximale bedrag dat je kan inzetten is €25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.