Van Nistelrooij geeft update huurcontract Silva: 'Volgens de regels niet mogelijk'

Van Nistelrooij geeft update huurcontract Silva: 'Volgens de regels niet mogelijk'

17 maart - 12:37 Laatste update: 12:46
37

Ruud van Nistelrooij denkt dat Luuk de Jong weer bij de selectie van PSV zit voor de wedstrijd tegen Vitesse. De aanvaller had wat klachten, maar de aanvoerder van de Eindhovenaren lijkt op tijd fit te zijn.

"Het is de bedoeling dat hij vandaag en morgen instroomt bij de teamtraining", vertelt Van Nistelrooij over de fitheid van zijn aanvoerder. "Dan zal hij zondag weer aansluiten bij onze wedstrijdselectie." Iemand die dat al zeker niet doet is Mauro Júnior. Volgens de trainer van PSV is de vleugelverdediger succesvol geopereerd in Brazilië, maar is het nog de vraag of hij dit seizoen in actie kan komen. Thorgan Hazard en Sávio zijn wel weer aangesloten bij de selectie van PSV, maar het duel met Vitesse komt te vroeg.

Ook geeft Van Nistelrooij een update over het aantrekken van Fábio Silva. De Portugees wordt voor een half jaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar PSV wil hem nog een jaar houden. "Wij wilden hem deze zomer al voor anderhalf jaar huren, maar dat ging niet volgens de regels niet. We willen hem er ook graag na dit seizoen bijhouden."

Van Nistelrooij zat donderdagavond niet voor de televisie om de wedstrijd van Feyenoord te bekijken. Toch heeft de oefenmeester groot respect voor de prestatie van de Rotterdammers. "Een geweldige prestatie. Als je de uitslag ziet, knipper je even met je ogen. Zelf heb ik de wedstrijd tegen Vitesse voorbereid en daarvan de beelden bekeken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie