'Aan PSG-gelinkte Mourinho maakt toekomstkeuze kenbaar aan AS Roma'

'Aan PSG-gelinkte Mourinho maakt toekomstkeuze kenbaar aan AS Roma'

29-03-2023 16:34
15

José Mourinho heeft besloten zijn contract uit te dienen bij AS Roma. Ondanks de vermeende interesse van Europese gigant Paris Saint-Germain en een handvol Premier League-clubs, blijft de Portugees de Romeinen trouw, meldt Corriere dello Sport.

Mourinho heeft het bestuur van Il Giallorossi laten weten zijn tot 2024 lopende contract uit te willen dienen. Geruchten over een mogelijk vertrek van de ex-coach van Chelsea, Real Madrid, Inter en Tottenham Hotspur deden de ronde in Stadio Olimpico, waar hij er nog altijd uitstekend opstaat. Bij Roma halen ze dan ook opgelucht adem.

The Special One zou één van de kandidaten zijn bij Brazilië, dat naar verluidt al navraag deed naar zijn beschikbaarheid. Mourinho werd ook gelinkt aan PSG en enkele Engelse clubs. De ervaren oefenmeester heeft besloten te blijven nu het Roma-bestuur toezeggingen heeft gedaan over financiële steun op de transfermarkt.

Onder leiding van Mourinho won Roma vorig jaar de Conference League ten koste van Feyenoord. De Rotterdammers zijn dit seizoen de opponent in de kwartfinale van de Europa League. Daarnaast draait Roma nog mee in de top-vier van de Serie A.