FC Twente lijkt nieuwe trainer beet te hebben: 'Mooie club, verdient het'

FC Twente lijkt nieuwe trainer beet te hebben: 'Mooie club, verdient het'

09-04-2023 22:34 Laatste update: 22:38
46

Joseph Oosting wil het nog niet bevestigen, maar akkoord tussen de trainer van RKC Waalwijk en FC Twente is een kwestie van tijd. Dat weet ook doelman Etienne Vaessen.

In Enschede ligt een driejarig contract klaar voor Oosting, weet VoetbalPrimeur. Het is de bedoeling dat zijn aanstelling op korte termijn bekend wordt gemaakt. Na de nederlaag tegen Feyenoord (5-1) kan en wil Oosting alleen bevestigen dat hij in gesprek is met Twente.

"Ik vind het niet chique om over te praten, maar in zulke gesprekken probeer je er natuurlijk uit te komen met elkaar", laat de RKC-trainer weten bij ESPN. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij RKC, maar iedereen heeft ambities. We zullen zien hoe het zich verder ontwikkelt."

Oosting heeft intern ook aangegeven dat er 'interesse' is van Twente, bevestigt Vaessen voor de ESPN-camera. "Het kan vandaag of misschien volgende week rondkomen. We gunnen hem dat als groep. De trainer heeft geweldig werk geleverd. FC Twente is een mooie club. Hij verdient het en we zijn blij voor hem."