Robben accepteert degradatie Groningen: 'Veel dingen niet goed gegaan'

Robben accepteert degradatie Groningen: 'Veel dingen niet goed gegaan'

16-04-2023 16:55
54

FC Groningen is ten dode opgeschreven in de Eredivisie. Dat erkent zelfs Arjen Robben. Het clubicoon zegt er, na een toptijd te hebben neergezet in de marathon van Rotterdam, niet meer in te geloven.

Na de nederlaag bij RKC Waalwijk (2-1) moet FC Groningen in de laatste vijf speelrondes een achterstand van acht punten inlopen. "Het is triest", puft en hijgt Robben bij de NOS, nadat hij net over de finish is gedenderd. "Het zijn de consequenties van veel dingen die niet goed zijn gegaan, daar moet je nu de tol voor betalen. Als Groningen-supporter doet dit pijn."

Wedden

Meer odds

De oud-speler van PSV, Chelsea en Bayern München heeft er geen vertrouwen meer in. "Ik hoop op een wonder, maar ik ben heel realistisch. Nee, ik zie het niet meer gebeuren."

Marathon Rotterdam
Overigens brak Robben zondag in Rotterdam de magische marathongrens door binnen drie uur te finishen. "Ik ben echt kapot, maar ik heb het gehaald", aldus de dolgelukkige ex-international. "Ik ben geen topsporter meer, maar ik kan je vertellen: het is denk ik wel topsport als je een marathon onder de drie uur kan lopen. Dit komt heel dicht in de buurt bij het winnen van een mooie voetbaltitel. Te gek."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport)