Real wil counteren met Benzema, Osimhen keert terug bij Napoli: check de CL-tips!

Real wil counteren met Benzema, Osimhen keert terug bij Napoli: check de CL-tips!

18-04-2023 15:00

ADVERTORIAL – Vanavond wordt bekend wie de twee eerste halve finalisten van het Champions League-seizoen 2022/23 gaan zijn. Bij Chelsea moet er bijna een wonder gebeuren om Real Madrid nog van de volgende ronde te weerhouden, terwijl de verschillen tussen Napoli en AC Milan miniem zijn. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview aandacht voor de twee topspitsen uit Europa: Karim Benzema en Victor Osimhen.

Benzema: de spits die zich thuis voelt in de Champions League

Net als afgelopen seizoen is Benzema ook dit jaar weer on fire in het miljardenbal. De Fransman tipt niet aan de statistieken die hij afgelopen seizoen overlegde, maar is ook nu weer bezig aan een fenomenale campagne. De spits wist tot nu toe in elke wedstrijd in de knock-out fase van de Champions League tot scoren te komen. In de uitwedstrijd tegen Liverpool maakte Benzema er twee, waarna hij ook in Bernabéu één keer tot scoren kwam. Ook Chelsea was afgelopen week al niet veilig voor de aanvaller: één keer moest Kepa Arrizabalaga vissen in de met 2-0 verloren wedstrijd.

Napoli vestigt hoop op van blessure teruggekeerde Osimhen

Napoli beleeft een weergaloos seizoen, maar de laatste weken gaat het toch allemaal wat stroefjes. De Italianen wisten in drie van de laatste vier wedstrijden niet de volle buit te pakken, waaronder in de Champions League tegen Milan (1-0). Wat opviel is dat Osimhen in die vier wedstrijden niet startte. De Nigeriaan kampte met een blessure, maar viel afgelopen weekend twintig minuten in tegen Hellas Verona. Het werd 0-0 in Napels, maar de spits liet direct weer zien hoe doelgericht hij dit seizoen wel niet is: tien minuten voor tijd raakte hij de lat.

Napoli-trainer Luciano Spalletti bond er afgelopen week geen doekjes om: Osimhen keert terug in het elftal in de CL-return tegen Milan. De Napolitanen hebben hem dan ook hard nodig om het negatieve resultaat nog recht te kunnen breien tegen I Rossineri.

De odds

Benzema en Osimhen zijn dit seizoen haast wekelijks een garantie voor doelpunten. Ook vanavond zijn de odds rondom het duo dan ook weer interessant om te bekijken. Voor een doelpunt van Benzema krijg je 2.07 op Unibet, terwijl een goal van Osimhen je met 2.12 net is meer oplevert. Denk je dat de twee allebei tot scoren komen? Dan is de gecombineerde odd van 4.39 een mooie om te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.