Reden tot blijdschap voor Ten Hag: twee opstekers richting return tegen Sevilla

Reden tot blijdschap voor Ten Hag: twee opstekers richting return tegen Sevilla

19-04-2023 12:49
18

Erik ten Hag heeft Marcus Rashford weer kunnen verwelkomen op het trainingsveld van Manchester United. De Engelsman stond de afgelopen weken met een spierblessure aan de kant.

Rashford ontbrak vorige week in de heenwedstrijd voor de kwartfinale van de Europa League tegen Sevilla (2-2), waarna hij ook de competitiewedstrijd tegen Nottingham Forest (0-2) aan zich voorbij moest laten gaan. De 25-jarige clubtopscorer werd in die duels vervangen door Anthony Martial. In de eindfase van het seizoen kan Ten Hag weer beschikken over zijn goalgetter.

Ook Luke Shaw heeft de training bij United hervat. De multi-inzetbare verdediger was sinds eind maart uit de roulatie, maar is ook weer een optie voor Ten Hag in Sevilla. Door de blessures van Raphaël Varane en Lisandro Martínez is de terugkeer van Shaw een belangrijke opsteker voor Ten Hag.

United moet donderdagavond van Sevilla winnen, wil de club de halve eindstrijd van de Europa League behalen. Op Old Trafford gaven The Mancunians een 2-0 voorsprong weg.