'Onana gaat naar één jaar Inter mogelijk overstap maken naar Engelse grootmacht'

'Onana gaat na één jaar Inter mogelijk overstap maken naar Engelse grootmacht'

26 april om 15:11
Laatste update: 26 april om 19:56

Chelsea lijkt serieuze interesse te hebben in Andre Onana. The Blues houden de oud-Ajacied nauwlettend in de gaten en gaan via tussenpersonen mogelijk al gesprekken voeren met Internazionale. Kepa Arrizabalaga zou op zijn beurt de omgekeerde weg kunnen bewandelen.

Onana verruilde Ajax afgelopen zomer nog transfervrij voor Inter. Nu kan de goalie mogelijk dus weer een stap maken. Volgens La Gazzetta dello Sport wordt hij goed bekeken door Chelsea. Scouts van de club zaten recent meerdere keren op de tribune voor Onana en de roze sportkrant sluit niet uit dat The Blues de gesprekken binnenkort al opstarten.

Bij Inter heeft Onana al snel kunnen overtuigen, maar toch is een verkoop bespreekbaar voor de Italianen. Inter kampt namelijk al langer met geldproblemen, terwijl een transfer van de gratis aangetrokken Onana financieel zeer aantrekkelijk is.

In ruil voor Onana is Chelsea bereid om een transfersom op tafel te leggen en Kepa naar Milaan te sturen. De Spanjaard staat nu onder de lat bij Chelsea door een blessure van Édouard Mendy, maar normaal gesproken is hij tweede keeper.