LIVE-discussie: Milan moet Leão op moment suprême missen voor Milanese clash in CL

LIVE-discussie: Milan moet Leão op moment suprême missen voor Milanese clash in CL

10-05-2023 19:48 Laatste update: 20:02
34

Denzel Dumfries begint vanaf de aftrap aan zijn belangrijkste Derby della Madonnina tot nu toe. De verdediger begint net als ex-Ajax-doelman André Onana in de basis bij Internazionale. AC Milan moet sterspeler Rafael Leão missen.

Stefan de Vrij begint, zoals wel vaker de laatste wedstrijden, op de bank bij Internazionale. Trainer Simone Inzaghi kiest naast Dumfries in zijn defensie voor Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi, Federico Dimarco en Matteo Darmian. Laatstgenoemde zal meer als derde centrumverdediger opereren, waardoor Dumfries de zijkanten kan bestrijken. Ook Hakan Calhanoglu staat in de basis. Hij zal niet echt welkom ontvangen worden, aangezien hij jaren voor de rivaal speelde.

Bij AC Milan is Leão de grote afwezige in de basiself. Alexis Saelemaekers zal in zijn zone spelen tegen Inter. Verder kiest Stefano Pioli voor de routinier Simon Kjaer naast Fikayo Tomori in het hart van de verdediging. De sluwe vos Olivier Giroud start in de punt van de aanval.

Wil jij alles weten rondom de wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale? Check dan hier voor livedata en andere belangrijke info!

Volledige opstellingen:
Internazionale: 
Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Dimarco; Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan; Dzeko, Lautaro Martinez.
AC Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Krunic, Tonali; Brahim Diaz, Bennacer, Saelemaekers; Giroud.