'Derde aanwinst voor Steijn: Sparta haalt transfervrije back van FC Utrecht'

'Derde aanwinst voor Steijn: Sparta haalt transfervrije back van FC Utrecht'

10-05-2023 21:35 Laatste update: 21:39
70

Django Warmerdam wordt naar alle waarschijnlijkheid de derde versterking van Sparta Rotterdam met het oog op volgend seizoen. De linksback komt transfervrij over van FC Utrecht, meldt Voetbal International

De 27-jarige Warmerdam wordt donderdag medisch gekeurd bij Sparta, zo klinkt het. Als daar geen fysieke problemen worden geconstateerd, dan wordt de vleugelverdediger de opvolger van Mica Pinto. Laatstgenoemde, die een goed seizoen draait op Het Kasteel, bereikte met Sparta geen akkoord tijdens de contractonderhandelingen. Daardoor vertrekt hij na dit seizoen. 

Warmerdam, die in 2020 neerstreek bij Utrecht, speelde dit seizoen slechts zes competitiewedstrijden voor de Domstedelingen. Hij begon als basisspeler, maar liep in oktober een zware blessure op. Dit seizoen komt hij waarschijnlijk niet meer in actie, al zit zijn revalidatie er wel al bijna op. 

Warmerdam is al de derde aanwinst voor de ploeg van trainer Maurice Steijn. Eerder versterkte de club zich al met Saïd Bakari en Pelle Clement, die na dit seizoen overkomen van RKC Waalwijk.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!