Slot zwijgt over toekomst bij Feyenoord: 'Goh, had ik niet aan zien komen'

Slot zwijgt over toekomst bij Feyenoord: 'Goh, had ik niet aan zien komen'

14-05-2023 23:16
55

Arne Slot staat er goed op bij clubs uit de Bundesliga en met name de Premier League. Zelf wil de trainer het niet over een mogelijk vertrek hebben, omdat het volgens hem moet gaan over de landstitel van Feyenoord.

Na het kampioensduel met Go Ahead Eagles (3-0) reageerde Slot op de vraag of hij volgend seizoen nog trainer is van de Rotterdammers. "Goh, die vraag had ik niet aan zien komen", zegt Slot lachend op de persconferentie. "Alles wat ik daar nu over zeg, zou afleiden van waar het vandaag echt over moet gaan. Namelijk over het kampioenschap, en niet over mijn toekomst. Ik heb nog een tweejarig contract hier, zoals iedereen weet."

Hij vervolgt: "Laat de headlines vandaag alsjeblieft zijn hoe knap het is dat we dit voor elkaar hebben gekregen met z'n allen."

Bijlow
Doelman Justin Bijlow hoopt in ieder geval dat Slot de trainer van Feyenoord blijft. "Ik heb echt geen idee of hij volgend seizoen nog onze trainer is. Ik hoop natuurlijk van wel, maar dat is de keuze van de trainer. Ik zal hem vanavond nog even aan zijn shirtje trekken", aldus de goalie voor de camera van de NOS.