Slot weigert in te gaan op Spurs-interesse: 'Ik zeg niets tot het kan en mag'

Slot weigert in te gaan op Spurs-interesse: 'Ik zeg niets tot het kan en mag'

19-05-2023 15:03 Laatste update: 15:38
166

Arne Slot weigert iets te zeggen over zijn toekomst. De Feyenoord-trainer krijgt op het persmoment van vrijdag meerdere vragen over een mogelijke stap naar Tottenham Hotspur, maar gaat daar niet op in.

Slot wordt nadrukkelijk gelinkt aan Spurs en zou zelfs al gesprekken hebben gevoerd. Voor de persconferentie in aanloop naar het duel met FC Emmen zijn Engelse journalisten overgevlogen. "Ik vind het prettig dat mensen hier tevreden zijn en mij een verbeterd contract aan willen bieden, want directies zijn dat ook vaak genoeg niet. We zitten hier voor de persconferentie van aanstaande zondag, dus niet voor mijn eigen toekomst. Dat zou kunnen betekenen dat de Engelse journalisten met de staart tussen de benen weer afdruipen", aldus Slot.

De 44-jarige oefenmeester vindt niet dat hij duidelijkheid moet verschaffen aan de pers. "Richting het bestuur moet ik zeker spreken, maar je krijgt van mij hetzelfde antwoord als je collega", zegt hij tegen het journaille. "We nemen de wedstrijd van zondag uiterst serieus. Ik ga niet praten over dit onderwerp. Jij of je collega's kunnen het nog op tien andere manieren proberen, maar dan wordt het een hele saaie persconferentie."

Slot is naar eigen zeggen mede zo voorzichtig, door zijn exit bij AZ. De trainer bereikte een akkoord met Feyenoord toen hij nog in Alkmaarse dient was. "De manier waarop mijn vertrek bij AZ door de media is weergegeven, zorgt ervoor dat ik onder een enorm vergrootglas lig bij alles wat ik hierover zeg. De berichtgeving in de media was toen volledig in strijd met wat ik mocht doen. Dus ik zeg niets totdat ik er iets over kan en mag zeggen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!