'FC Twente is serieus geïnteresseerd en ziet Brama-opvolger bij FC Volendam'

'FC Twente is serieus geïnteresseerd en ziet Brama-opvolger bij FC Volendam'

30-05-2023 14:04
36

Carel Eiting staat in de belangstelling van FC Twente, meldt clubwatcher Leon ten Voorde. De FC Volendam-middenvelder wordt in Enschede gezien als opvolger van Wout Brama.

Brama heeft afgelopen weekend tegen Ajax (3-1) afscheid genomen als profvoetballer. Qua transfers is het nog rustig in Enschede. Ramiz Zerrouki vertrekt naar Feyenoord, terwijl het een kwestie van tijd is tot Youri Regeer bij Twente gepresenteerd wordt. Eiting en Youness Taha zijn in beeld bij de nummer vijf van de Eredivisie. "Eiting is al een tijdje serieus in beeld. Hij is een logische opvolger van Wout Brama", zegt Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand.

Wedden

Meer odds

Eiting maakte het voorbije seizoen indruk bij Volendam. De 25-jarige middenvelder deed in alle 34 Eredivisie-wedstrijden mee en kwam tot drie doelpunten en tien assists. Mede dankzij de voormalig Ajacied was Volendam levensgevaarlijk uit standaardsituaties. Eiting ligt nog tot de zomer van 2024 vast in het vissersdorp. "Dat is een dure jongen", aldus Ten Voorde. "Een forse investering. Dan ga je wel richting de twee miljoen euro."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!