Vormer (35) gaat nog twee jaar door in België: 'Voelt als onafgesloten hoofdstuk'

Vormer (35) gaat nog twee jaar door in België: 'Voelt als onafgesloten hoofdstuk'

30-05-2023 20:12
9

Ruud Vormer is ook de komende twee seizoenen speler van Zulte Waregem. De 35-jarige middenvelder werd het afgelopen halfjaar gehuurd van Club Brugge, maar zette dinsdag zijn handtekening onder een tweejarig contract. 

Vormer kwam begin dit jaar op huurbasis over van Brugge. Bij Zulte Waregem ontpopte hij zich vooral met assists als een belangrijke schakel. Door verschillende blessures speelde hij echter niet alle duels, waardoor hij ook niet kon voorkomen dat de club degradeerde uit de Jupiler Pro League

Ondanks de sportieve teleurstelling heeft de oud-speler van Roda JC en Feyenoord besloten om er twee jaar extra aan vast te plakken. "In de korte tijd dat ik deel uitmaakte van deze mooie club, voelde ik me direct thuis. Helaas heb ik door mijn blessure niet alles kunnen geven wat ik van tevoren had bedacht. Deze club hoort niet thuis in 1B, maar toch is het zo gelopen. Dit voelt als een onafgesloten hoofdstuk voor mij', aldus Vormer in een video op de clubkanalen. 

"Daarom heb ik met mijn gezin besloten om het komende jaar alles op alles te zetten om hier weer uit te komen", vervolgt de viervoudig Oranje-international. "Samen met het team en jullie, de fans, gaan we alles geven om terug te komen in 1A. We schrijven dit hoofdstuk samen verder. Ik blijf de komende twee seizoenen bij Essevee."