Modric moet nog één keer opstaan bij Kroatië en zal met scherp schieten

Modric moet nog één keer opstaan bij Kroatië en zal met scherp schieten

18-06-2023 18:30 Laatste update: 17:49

ADVERTORIAL - Luka Modric speelde in de halve finale van de Nations League de sterren van de hemel tegen Oranje. De Kroatische vedette staat zondagavond tegenover Spanje in de finale van het landentoernooi. Bookmaker Unibet heeft Modric uitgeroepen tot Uitblinker: speel voor een schot op doel van de middenvelder en pak een flink verhoogde odd!

Modric was in de halve finale tegen Oranje de dirigent van het middenveld en schoot onder meer een strafschop tegen de touwen. De Kroaten stonden in 2018 al in de finale van het WK, maar moesten het afleggen tegen Frankrijk. Vijf jaar later krijgt de 37-jarige Modric de kans de eerste prijs met Kroatië te pakken. 

Bookmaker Unibet staat klaar met de Uitblinker: schiet Modric op doel tegen Spanje in de finale? Dan pak je drie keer je inleg! Normaliter staat de odd op ongeveer 2.30. Kroatië is de laatste jaren flink opgeklommen in de grote toernooien: met een tweede plek en derde plek waren de Kroaten in 2018 en 2022 dicht bij de wereldtitel. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.