Kroos en Real Madrid nog niet uitgekeken op elkaar: contractverlenging beklonken

Kroos en Real Madrid nog niet uitgekeken op elkaar: contractverlenging beklonken

21-06-2023 12:16 Laatste update: 12:20
17

Toni Kroos heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Real Madrid. De 33-jarige middenvelder, wiens contract eind juni afliep, staat nu tot medio 2024 onder contract bij De Koninklijke. 

Dat nieuws maakt Real Madrid woensdag bekend via de officiële kanalen. De afgelopen maanden ging het geregeld over de toekomst van Kroos. BILD meldde eerder deze maand nog dat dat de middenvelder een aanbod uit Saudi-Arabië naast zich neer zou hebben gelegd. 

Wedden

Meer odds

Ook werd er gespeculeerd over een eventueel voetbalpensioen. Maar daar is geen sprake van. Hij gaat nog minimaal één jaar door bij de club die hij al sinds de zomer van 2014 dient, toen hij de overstap maakte van Bayern München. 

Kroos speelde sindsdien 417 wedstrijden voor de Spaanse grootmacht. Daarin was hij goed voor 27 doelpunten en liefst 89 assists. Met Real Madrid won hij vijf keer de Champions League en werd hij drie keer landskampioen. Volgend seizoen zal hij een middenveld vormen met Jude Bellingham, de kersverse aanwinst.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!