'Hongerige Brobbey meldt zich eerder dan verwacht bij de voorbereiding van Ajax'

'Hongerige Brobbey meldt zich eerder dan verwacht bij de voorbereiding van Ajax'

12-07-2023 10:55
181

Brian Brobbey heeft zich na zijn vakantie eerder gemeld bij de voorbereiding van Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De spits werd pas woensdag verwacht op De Toekomst, maar hij begon zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat dagen eerder.

Brobbey hoefde zich vanwege het EK Onder 21 pas later bij Ajax te melden, net als de andere internationals die woensdag pas op het trainingsveld hoeven te verschijnen. Op het eindtoernooi met Jong Oranje, viel Brobbey uit met een blessure. Hij lijkt daar dus op tijd van te zijn hersteld. Het Algemeen Dagblad spreekt over het eerder aanhaken van Brobbey als 'de honger die vorig seizoen bij hem ontbrak.'

De verwachting is dat het voor Brobbey ook nodig is om zichzelf te laten zien, aangezien Ajax nog een concurrent wil halen voor de spits. Eerder werd Rafa Mir van Sevilla al gepolst als eventuele aanwinst, maar die gaf de voorkeur aan een dienstverband bij zijn oude club Valencia. Ajax mikt ook nog op een aankoop voor de rechtsbuitenpositie en een speler achter de spits.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!