'Stap omhoog lonkt voor voormalig NEC'er: Inter toont serieuze interesse'

'Stap omhoog lonkt voor voormalig NEC'er: Inter toont serieuze interesse'

13-07-2023 18:29 Laatste update: 18:31
18

Ferdi Kadioglu moet de opvolger van Denzel Dumfries worden bij Internazionale. De verdediger van Fenerbahçe ontwikkelde zich in Turkije tot een gewilde kracht en dat is de topclub uit de Serie A niet ontgaan.

Dat melden het Turkse A Spor en het Italiaanse Calciomercato donderdag. Kadioglu heeft nog een verbintenis tot medio 2026 bij Fenerbahçe, dat een sterke onderhandelingspositie heeft. De Turkse club denkt aan een bedrag van 'boven de 25 miljoen euro'. 

Wedden

Meer odds

Voor Inter is het een flink bedrag, echter zou het vertrek van Marcelo Brozovic naar Al Nassr wat meer lucht hebben geschaft. Daarnaast is de kans groot dat doelman André Onana de overstap naar Manchester United maakt. Mocht Dumfries eveneens vertrekken, is de komst van Kadioglu een reeële optie. 

Kadioglu doorliep de jeugdopleiding van NEC en maakte in 2016 zijn debuut in het eerste elftal als zestienjarige speler. Na zeventig duels en twaalf doelpunten verliet hij de club uit Nijmegen voor een nieuw avontuur bij Fenerbahçe. In Turkije speelde de rechtervleugelverdediger 32 wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!