'Ihattaren krijgt kans om carrière in Süper Lig nieuw leven in te blazen'

'Ihattaren krijgt kans om carrière in Süper Lig nieuw leven in te blazen'

14-07-2023 16:50
101

Mohamed Ihattaren lijkt zijn voetbalcarrière nog niet vaarwel te hebben gezegd. De 21-jarige spelmaker heeft een voorstel van Samsunspor op zak, zo meldt het Turkse Ajansspor.

Ihattaren staat officieel nog op de loonlijst bij Juventus, maar Calcio Finanza schreef al dat de Italiaanse topclub graag af wil van het salaris van 1,3 miljoen euro van de Nederlander. Nu lijkt hij daadwerkelijk in te stemmen met een contractontbinding. Het maakt de weg vrij voor een overstap naar Samsunspor, dat hem volgens Ajansspor al een voorstel deed.

Wedden

Meer odds

Samsunspor werd afgelopen seizoen kampioen op het tweede niveau, waardoor het promoveerde naar de Süper Lig. De club versterkte zich deze zomer al met Rick van Drongelen en zou het dus ook wel zien zitten om de carrière van Ihattaren uit het slop te trekken. 

Ihattaren belandde de laatste jaren in een diep dal. Het leidde tot een breuk met PSV, waarna de aanvallende middenvelder naar Juventus vertrok. De Oude Dame verhuurde hem direct aan Sampdoria en Ajax. In Amsterdam leek hij even op te leven, maar perikelen naast het veld hielden hem in de greep.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!