Feyenoord en PSV met vernieuwde selecties tegenover tegenstanders van formaat

Feyenoord en PSV met vernieuwde selecties tegenover tegenstanders van formaat

30-07-2023 13:00
6

Feyenoord en PSV nemen het zondag in oefenduels op tegen Benfica en Nottingham Forest. De twee Nederlandse clubs staan voor een flinke krachtmeting tegen de Portugese en Engelse clubs. Bij bookmaker JACKS.NL staat een fraaie odd te wachten wanneer de Rotterdammers en Eindhovenaren twee keer het net vinden!

Zowel Feyenoord als PSV sloegen al veel slagen tijdens de transferperiode. Bij de Rotterdammers kwamen onder meer Thomas van den Belt, Thomas Beelen, Calvin Stengs en Ramiz Zerrouki over. In Eindhoven werden Noa Lang en Ricardo Pepi gepresenteerd. Feyenoord neemt het op tegen het Benfica van Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes, terwijl PSV het tegen Nottingham Forest opneemt, dat nog altijd geïnteresseerd is in middenvelder Ibrahim Sangaré.

Bij Feyenoord en PSV staat in ieder geval een aanval van formaat. Weten beide ploegen twee keer te scoren tegen de tegenstander? Dan pak je bij bookmaker JACKS.NL maar liefst 6.50 keer je inleg met deze boosted odd!

Voor zowel Feyenoord als PSV zijn dit de laatste oefenduels voordat de twee clubs elkaar treffen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De ploegen van Arne Slot en Peter Bosz zullen daarom de voorbereiding zo goed mogelijk willen afsluiten richting de strijd om de eerste prijs van het seizoen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.