Gimenez antwoordt: 'Ik kan niets beloven, maar ik wil bij Feyenoord blijven'

Gimenez antwoordt: 'Ik kan niets beloven, maar ik wil bij Feyenoord blijven'

30-07-2023 19:10 Laatste update: 31-07-2023 11:47
120

Santiago Giménez wil graag bij Feyenoord blijven. Dat vertelt de aanvaller van de Rotterdamse club na afloop van het gewonnen oefenduel met Benfica (2-1) voor de camera van ESPN.

"Ik kan niets beloven. In het voetbal weet je nooit hoe het gaat. Maar mijn focus is hier en ik wil blijven", aldus Giménez, die de afgelopen maanden al vaker zei graag te willen blijven. De spits had één week vakantie en keerde vervolgens terug bij Feyenoord. "Een week is voor mij genoeg. Ik hou van voetbal, meer vakantie heb ik niet nodig."

Die welverdiende vakantie kreeg hij na de Gold Cup-winst met Mexico. In de finale werd Panama verslagen. Giménez maakte als invaller de enige treffer. "Dat was een mooi avontuur. Mijn eerste officiële toernooi en dan gelijk succes. Het was een geweldig gevoel om de winnende te maken."

In de oefenwedstrijd tegen Benfica scoorde Giménez opnieuw. Met een prachtig stiftje zette hij Feyenoord op een 2-0 voorsprong. Hij heeft alle vertrouwen in de Rotterdammers en heeft ook al een helder doel gesteld. "Wij willen resultaten gaan boeken en het eerste doel is om de landstitel te verdedigen. Wij verdienen dat en gaan ook voor meer. Ook voor de fans. Ik hou ook van de fans."