'Becker op weg naar Serie A: Union Berlin werkt mee aan vertrek'

'Becker op weg naar Serie A: Union Berlin werkt mee aan vertrek'

31-07-2023 13:32 Laatste update: 13:49
23

Sheraldo Becker staat op het punt om Union Berlin te verlaten. De vleugelaanvaller aast op een transfer en de kans is groot dat hij de overstap maakt naar de Serie A.

Volgens het Duitse Kicker is de kans zéér klein dat Becker aan het einde van de transferperiode nog in het shirt van Union Berlin speelt. Een club uit de Serie A heeft volgens BILD interesse om de Surinaams international over te nemen. Deze club zou komend seizoen actief zijn in een Europese competitie. 

"Het is bekend dat Becker nog een keer een stap wil maken", vertelde voorzitter Dirk Zingler eerder over de vertrekwens van Becker. "Het is een keuze op basis van privéredenen. Daarnaast wil hij ook vanwege financiële redenen nog een klapper maken. Wij accepteren die wens".

In Berlijn heeft Becker nog een éénjarig contract, waardoor de club hem deze zomer moet verkopen. De aanvaller verliet ADO Den Haag in 2019 voor een nieuw avontuur in Duitsland. In totaal speelde Becker 93 Bundesliga-duels. Daarin was hij goed voor zeventien doelpunten en 25 assists.