Kamp Mané geeft trap na aan Sané na incident: 'Is een heel zelfingenomen jongen'

Kamp Mané geeft trap na aan Sané na incident: 'Is een heel zelfingenomen jongen'

06-08-2023 11:44
40

De manager van Sadio Mané heeft Leroy Sané nog een trap nagegeven nu de Senegalees is vertrokken bij Bayern München. De aanvallers hadden vorig jaar een incident, waarbij Mané zijn ploeggenoot Sané in het gezicht zou hebben geslagen.

Het verhaal achter het incident tussen de twee is bekend. Na de Champions League-wedstrijd van Bayern München tegen Manchester City escaleerde het tussen Mané en Sané in de kleedkamers. Volgens verschillende media was de Senegalees er niet van gediend hoe de Duitser tegen hem praatte, waardoor het uitliep op een handgemeen. Mané zou een boete van 500.000 euro hebben gekregen, maar dat is volgens zijn manager al niet waar.

Bacary Cissé, één van de managers van Mané, heeft geen goed woord over voor Sané. "Iedereen die verstand heeft van het Europese voetbal weet dat hij een heel zelfingenomen jongen is", vertelt Cissé bij RMC Sport. "Mané is heel kalm en heeft dat overal waar hij heeft gespeeld laten zien. Sané is over zijn grenzen heen gegaan. Hij heeft zijn excuses aangeboden, omdat hij weet dat hij het verpest heeft en niet Mané."

Inmiddels heeft Mané de overstap gemaakt naar het Saudische Al Nassr. De periode van de Senegalees bij Bayern was over het algemeen minder succesvol te noemen.