Arnautovic (34) gelinkt aan opvallende terugkeer: 'Meedoen om de prijzen'

Arnautovic (34) gelinkt aan opvallende terugkeer: 'Meedoen om de prijzen'

10-08-2023 16:45
8

Marko Arnautovic staat mogelijk voor een terugkeer naar Internazionale. De Champions League-finalist is op zoek naar versterking in de voorhoede en zou zich willen versterken met de 34-jarige Oostenrijker, zo meldt het Duitse BILD.

Inter is na het vertrek van Edin Dzeko naar Fenerbahçe op zoek naar meer stootkracht en zou zijn uitgekomen bij Arnautovic, die gedurende het afgelopen seizoen tienmaal trefzeker was in 21 competitiewedstrijden voor Bologna. Arnautovic is geen onbekende voor de Milanezen: in het seizoen 2009/2010 won hij met Inter de triple onder José Mourinho. Het verblijf was echter geen onverdeeld succes. Arnautovic kwam niet verder dan drie optredens en maakte na één jaar de overstap naar Werder Bremen.

Broer en zaakwaarnemer Danijel Arnautovic laat aan Sky Sport Italia weten dat er vorig jaar belangstelling was van twee Premier League-topclubs, maar dat er uit respect voor Bologna geen stampij werd gemaakt om een overstap te forceren. Eén van die clubs was Manchester United. Nu er weer interesse is vanuit de top, rekenen de broers op begrip. "We hopen dat Bologna begrijpt wat voor kans dit is voor Marko. Hij wil graag op het hoogste podium spelen en meedoen om de prijzen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!