'PSG zet Mbappé onder druk: Franse topclub dreigt personeel te ontslaan'

'PSG zet Mbappé onder druk: Franse topclub dreigt personeel te ontslaan'

11-08-2023 12:20
154

Paris Saint-Germain heeft Kylian Mbappé onder druk gezet. Als de Franse sterspeler niet van gedachten verandert en ervoor kiest om volgend jaar transfervrij te vertrekken, dreigen de Parijzenaren maatregelen te nemen.

L'Équipe brengt vrijdagochtend naar buiten dat PSG Mbappé middels een brief op de hoogte heeft gebracht. Volgens de Franse krant is PSG van plan om spelers te verkopen, het integratiebeleid voor jeugdspelers binnen de club op de schop te gooien én personeel te ontslaan als Mbappé niet bijtekent óf de club deze zomer nog verlaat.

Le Parisien meldde eerder dat Mbappé zijn contract tot 2024 gaat uitdienen bij PSG. Daarna wil hij overstappen naar Real Madrid. In andere clubs is de aanvaller niet geïnteresseerd. De topclub uit de hoofdstad van Frankrijk is allerminst blij met zijn keuze. Toen Mbappé ervoor koos om de contractverlenging op zich te laten wachten, trok PSG conclusie en mocht hij niet mee op trainingskamp. Ook werden zijn shirts uit de fanshops gehaald en werden zijn afbeeldingen uit het stadion verwijderd.