Noa Lang ontvangt net voor Eredivisie-debuut namens PSV schandelijke brief van fan

Noa Lang ontvangt net voor Eredivisie-debuut namens PSV schandelijke brief van fan

11-08-2023 18:35 Laatste update: 18:53
487

Noa Lang is het inmiddels wel gewend om haatreacties te krijgen, maar de aanvaller krijgt ze tegenwoordig zelfs via de post. De aanvaller deelt via zijn Instagram een brief die hij vlak voor zijn Eredivisie-debuut bij PSV binnen heeft gekregen. Daarin wordt de aanvaller vergeleken met Mathieu van der Poel.

'Hallo Noa, heb je Van der Poel gezien, wat een karakter hè', luidt het begin van de brief die Lang kreeg. 'Dat heb jij niet hè, karakter. Van der Poel is een nette jongen, net haar, mooi gebit, geen tattoo's in zijn nek en geen grote bek zoals jij. Neem een voorbeeld aan hem.' Lang wordt in de brief vergeleken met de man die enkele dagen geleden wereldkampioen wielrennen werd.

Maar de anonieme briefschrijver is nog niet klaar met de aanvaller van PSV. 'Ben je al wakker Noa of lig je nog in je bed te stinken. Ik schaam me diep dat jij bij mijn club PSV speelt. Het is wel maar een paar maandjes, dan krijg je ruzie met Peter Bosz en zet hij je uit de selectie. Want jij hebt niet wat Van der Poel wel heeft. Karakter en ballen, sukkel.'

Lang speelt zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd als PSV-speler. De aanvaller kwam deze zomer over van Club Brugge. PSV begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.