'Kane wilde een nieuw avontuur en daar zijn we aarzelend mee akkoord gegaan'

'Kane wilde een nieuw avontuur en daar zijn we aarzelend mee akkoord gegaan'

12-08-2023 11:03
44

Harry Kane is erg blij dat zijn transfer naar Bayern München toch rond is gekomen. Na een echte soap is de Engelsman gepresenteerd bij Der Rekordmeister en hij hoopt zelfs al mee te doen in het duel om de Supercup zaterdag.

"Ik voelde dat dit de juiste stap was in mijn loopbaan", begint Kane zijn eerste woorden als speler van Bayern München. "Dit is één van de grootste teams ter wereld en ik ben echt blij dat ik hier ben. Vanavond reis ik al mee naar de Supercup en ik hoop dat ik daar wat bij kan dragen aan het team. Ik heb de coach al kort gesproken, maar ik zal hem echt ontmoeten tijdens de teambespreking voor de wedstrijd tegen RB Leipzig."

Ook CEO Jan-Christian Dresen is blij met de komst van Kane. "Het was een lang proces, maar we zijn blij dat Kane nu eindelijk het shirt van Bayern mag dragen. Hij was vanaf het begin van deze zomer onze droomaankoop. Hij past hier perfect binnen de club, zowel met zijn voetbal als zijn persoonlijkheid."

Daniel Levy, voorzitter van Tottenham Hotspur, was iets minder blij met de transfer. "We hebben Harry meerdere contractverlengingen aangeboden, maar hij wilde een nieuw avontuur. Daarom zijn we aarzelend akkoord gegaan met de transfer. We willen Harry wel vanuit de grond van ons hart bedanken voor wat hij heeft gedaan, een echte Spurs-legend."