'Geen twijfel meer: Ajax gaat droomaankoop Sutalo na ultiem bod verwelkomen'

'Geen twijfel meer: Ajax gaat droomaankoop Sutalo na ultiem bod verwelkomen'

17-08-2023 23:22 Laatste update: 18-08-2023 09:37
134

Ajax verwacht dit weekend Josip Sutalo te kunnen verwelkomen in Amsterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Dinamo Zagreb zou inmiddels bereid zijn om de Kroatische verdediger te laten vertrekken. 

Inan spreekt dus de verwachting uit dat Sutalo dit weekend bij Ajax wordt verwacht. Dinamo Zagreb is na een lange periode van onderhandelingen bereid om hem te laten vertrekken. Afgelopen dinsdag speelde de centrumverdediger nog mee tijdens het duel met AEK Athene. 

De aanstaande transfer van Sutalo naar Ajax speelt al een geruime tijd. In een eerder stadium werd al gemeld dat de Kroaat een mondeling akkoord had bereikt met Ajax, en dat Dinamo Zagreb het 'ultieme bod' van de Amsterdammers had geaccepteerd. 

Zodoende lijkt het een kwestie van tijd voordat de ploeg van trainer Maurice Steijn zijn achtste zomeraanwinst gaat presenteren. Eerder versterkte Ajax zich al met Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Carlos Forbs, Diant Ramaj, Anton Gaaei, Chuba Akpom en Jakov Medic, die op korte termijn in Sutalo een landgenoot kan gaan verwelkomen.