Woede bij Heerenveen na openingsduel: 'Heb met rek bidons en magneetbord gegooid'

Woede bij Heerenveen na openingsduel: 'Heb met rek bidons en magneetbord gegooid'

19-08-2023 10:30
97

SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen was furieus na de openingswedstrijd van SC Heerenveen tegen RKC Waalwijk (3-1). Na een wervelende eerste helft was het tweede bedrijf een stuk slapper en daardoor kon de trainer zich niet inhouden.

"Je mag best weten dat ik na die wedstrijd gelijk naar binnen ben gelopen en met van alles heb lopen gooien", onthult Van Wonderen in de Met Open Vizier-podcast. "Een rek met bidons, een magneetbord en ik heb uit frustratie tegen kisten aan lopen schoppen. Je staat 3-0 voor en je waarschuwt de jongens. En dan maakt de tegenstander de 3-1 in de zestigste minuut en dan krijgen ze binnen tien minuten volgens mij zeven grote kansen. Voor rust was er niks aan de hand."

Van Wonderen won alsnog met Heerenveen, maar achteraf overheerste toch een enorme teleurstelling bij de trainer. "We hadden gewoon echt heel veel geluk dat we die wedstrijd nog wonnen. Daar ben je natuurlijk wel blij mee, maar ook weer zwaar ontevreden omdat het zo anders had gekund." Heerenveen mag zondag op revanche tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!