FC Utrecht hengelt talent (16) binnen: aanvaller tekent contract in Domstad

FC Utrecht hengelt talent (16) binnen: aanvaller tekent contract in Domstad

25-08-2023 11:33
26

Zois Karargyris is officieel speler van FC Utrecht. De club uit de Domstad presenteerde vrijdagochtend het zestienjarig talent. De Griekse aanvaller komt over van Panargiakos FC en tekende een contract tot medio 2026.

Karargyris startte zijn carrière bij Proteas, waarna hij werd ontdekt door het Griekse Panargiakos FC. Vanaf dat moment doorloopt hij verschillende elftallen binnen de jeugdopleiding van de club. Karargyris liep de afgelopen jaren drie stages af bij FC Utrecht, waardoor hij de club beter heeft leren kennen. 

Wedden

Meer odds

Hoofd Jeugdopleiding Robin Pronk is blij met het vastleggen van Karargyris, zo laat hij weten op de clubsite. "Zois is een doelgerichte aanvaller die makkelijk tot scoren komt. Tijdens zijn stages viel hij niet alleen op vanwege zijn voetballende kwaliteiten, maar ook door zijn enorme drive om tot scoren te komen. Hij is bereid specifieke kwaliteiten die nodig zijn op de spitspositie te ontwikkelen. Wij kijken ernaar uit samen met Zois aan de slag te gaan en zijn blij dat hij aan FC Utrecht is verbonden."