'Race om Amrabat lijkt gelopen: Liverpool en Atlético vissen achter het net'

'Race om Amrabat lijkt gelopen: Liverpool en Atlético vissen achter het net'

26-08-2023 10:35
59

Sofyan Amrabat lijkt toch onderweg naar Manchester United. De middenvelder van Fiorentina zou ook in de belangstelling van Liverpool staan, maar de ploeg van Jürgen Klopp lijkt achter het net te vissen. De gesprekken tussen Amrabat en United zijn nog altijd gaande, maar de club van trainer Erik ten Hag is overtuigd dat de deal er gaat komen.

United en Fiorentina zijn nog altijd in overleg wat betreft de constructie van de deal. Het zou gaan om een definitieve transfer, maar de Italianen willen het onderste uit de kan halen. Volgens transferjournalist Rudy Galetti zijn de gesprekken al langere tijd bezig en heeft Amrabat zelf ook oren naar een overstap richting Manchester. De onderhandelingen lijken in ieder geval een goede kant op te gaan.

Amrabat leeft al de gehele zomer in onzekerheid wat betreft een transfer. De middenvelder die met Marokko indruk maakte op het afgelopen WK in Qatar, werd onlangs thuis gelaten door Fiorentina in het duel met Rapid Wien. Amrabat traint volgens zijn trainer Vincenzo Italiano op dit moment apart in Florence. Ook FC Barcelona, Atlético Madrid, Liverpool, Juventus, PSG en West Ham United toonden interesse in de middenvelder. De ploeg van Klopp werd het meest concreet, maar ook die transfer lijkt er dus niet te komen.