'Juve-talent inderdaad op de radar van Feyenoord, dat duidelijke opdracht heeft'

'Juve-talent inderdaad op de radar van Feyenoord, dat duidelijke opdracht heeft'

28-08-2023 10:29
96

Matias Soulé staat inderdaad op de radar van Feyenoord, maar de Rotterdammers kunnen nu nog niet doorpakken voor de Juventus-aanvaller. Feyenoord moet eerst een aantal spelers verhuren om ruimte te maken in het salarisbudget. Er zijn echter ook kapers op de kust voor Soulé.

Afgelopen weekend werd Feyenoord gelinkt aan Soulé. Voetbal International bevestigt de Rotterdamse interesse nu, maar maakt wel nog een belangrijke kanttekening. 'Als Feyenoord er in de laatste week van de transfermarkt in slaagt om een aantal spelers te verhuren, komt Matias Soulé in beeld. De Argentijnse aanvallende middenvelder staat op het punt Juventus te verlaten, maar Feyenoord kan alleen zaken doen als de club ruimte schept in het salarisbudget.'

Wedden

Meer odds

Volgens VI staat Soulé 'wel al een tijd op de radar bij de kampioen'. Frosinone is echter ook concreet voor de jeugdinternational. De Serie A-promovendus hoeft, in tegenstelling tot Feyenoord, niet eerst te verkopen om de twintigjarige Argentijn binnen te halen.

Soulé is een twintigjarige rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder en schaduwspits uit de voeten kan. De jeugdinternational speelde inmiddels al 21 duels in het eerste elftal van Juventus, waarvan drie in de Champions League. Dit seizoen wacht Soulé nog op zijn eerste minuten op het hoogste niveau.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: